Petra

thalia_20161015_018

1. Sinds wanneer ben je lid van Thalia?

Sinds 1 mei 2015 ben ik officieel lid.

2. Hoe ben je bij Thalia terecht gekomen?

In het voorjaar van 2015 was ik op zoek naar een hobby, iets wat ik echt leuk vond om te doen. Ik bezoek graag musicals en diep in mijn hart leek het mij geweldig om op de planken te staan. Ik besloot om de stoute schoenen aan te trekken en op zoek te gaan naar een toneelvereniging in Zoetermeer. Zo ben ik bij Thalia gekomen!

3. Heb je nog andere nevenfuncties binnen de vereniging?

Op dit moment (nog) geen speciale functies.

4. Wat vond je de leukste rol om te spelen?

Mijn allereerste (bij)rol kreeg ik onverwachts toen ik nog aspirant-lid was en meeliep met de productie “Dorpsbelangen” (oktober 2015). Toen heb ik als politieagente voor het eerst op de planken gestaan. Dit was (al) een fantastische ervaring! Hierna kreeg ik mijn allereerste echte rol in het stuk “Alles uit, behalve het licht” (oktober 2016). Ik speelde de onnozele (pikante geklede) secretaresse Suzie. Een grote uitdaging, maar ook een geweldige ervaring! Op dit moment bereid ik mij voor op de rol van Anne in het stuk “Privé voor twee” (maart/april 2017). Ik beleef aan alle rollen veel plezier, want ik mag doen wat ik graag doe: toneelspelen!

5. Aan welke stukken denk je nog wel eens terug en waarom?

Het stuk “Alles uit, behalve het licht” was voor zowel Thalia als mijzelf een succes! Tijdens het repetitieproces hebben we veel plezier beleefd en keihard gewerkt om van het stuk een succes te maken. Dit is absoluut gelukt, dus de lat ligt hoog!

6. Wat maakt Thalia voor jou een leuke vereniging om lid van te zijn?

Vanaf de allereerste keer dat ik een repetitie bijwoonde, heb ik mij welkom gevoeld. Thalia bestaat uit een gemêleerd gezelschap, waarin je jezelf kunt zijn. Onder leiding van een regisseur bouw je samen aan een productie en werk je naar de voorstellingen toe. Het proces is geweldig om mee te maken en het applaus na de voorstelling is de kers op de taart. Daar doe je het voor!

apr 18, 2017 | Posted by | Reacties uitgeschakeld voor Petra
Premium Wordpress Themes by UFO Themes