Shyla

thalia_20161015_013

1. Sinds wanneer ben je lid van Thalia?

Ik ben sinds eind 2014 lid van de toneelvereniging Thalia.

2. Hoe ben je bij Thalia terecht gekomen?

Ik kende Rob Eichholtz als regisseur door de musical ‘’The sound of music’’ waar ik in gespeeld heb. Daar heb ik ook Bart Stoekenbroek leren kennen. Zo is de overbrugging naar Thalia gekomen doordat ze iemand nodig hadden voor een gastrol. Dit ben ik op mij gaan nemen, omdat ik graag een keertje toneel wilde spelen in plaats van in een musical.

3. Heb je nog andere nevenfuncties binnen de vereniging?

Ik ben de tekstschrijver die de creatief werkgroep helpt bij het maken van stukjes ter promotie van het stuk. Daarnaast probeer ik ook ter ondersteuning te helpen als de creatieve werkgroep ergens niet uitkomt.

4. Wat vond je de leukste rol om te spelen?

Mijn leukste rol bij Thalia was Janine de Beukelaar in het stuk ‘’Alles uit behalve het licht’’. Daarnaast waren mijn leukste musicalrollen de domme bloem Viola in de musical ‘’Alice in Wonderland’’ van Greg&Baud en Babette in de musical ‘’Belle en het Beest’’ van Waanzin Theaterproducties.

5. Aan welke stukken denk je nog wel eens terug en waarom?

Ik denk nog wel eens terug aan mijn eerste stukken toen ik op het warm water jeugdtheater zat. Ik begon daar toen ik 14 jaar oud was. Ik denk daaraan terug, omdat ik in die tussen tijd onwijs veel geleerd heb en nu het heel anders zou spelen als toen. Ook omdat ik nu natuurlijk wat ouder ben.

6. Wat maakt Thalia voor jouw een leuke vereniging om lid van te zijn?

Thalia is een leuke vereniging om lid van te zijn, omdat iedereen betrokken is met elkaar. We proberen samen het beste uit iedereen te halen en een goed stuk neer te zetten. Thalia is een kleine toneelfamilie en dat is erg prettig

apr 21, 2017 | Posted by | Reacties uitgeschakeld voor Shyla
Premium Wordpress Themes by UFO Themes