Voorstelling 2014

Voorzichtig in de liefde

Vrijdag 3 en Zaterdag 4 Oktober speelt Thalia Toneel Zoetermeer weer een nieuw stuk in het Stadstheater Zoetermeer.

Onder leiding van onze eigen regisseur Rob Eichholtz hopen wij ons publiek te kunnen vermaken met het blijspel “Voorzichtig in de Liefde” geschreven door Theo Akkermans.

In het kort:

De zusjes Overbeek wonen sinds kort zelfstandig. Ze hebben al jong beide ouders verloren en zijn opgevoed door hun tante Marjan. Zij beheert ook de erfenis van de twee meiden totdat ze 21 jaar zijn.Hoewel ze van mening is dat de meiden nu rijp zijn voor een eigen leven kan ze het niet laten hen te waarschuwen met de woorden: ‘Voorzichtig met de liefde’.

De twee zusjes nemen deze raad ter harte, maar opvallend genoeg schijnt tante Marjan het daarmee zélf niet zo nauw te nemen. De meiden komen erachter dat hun keurige tante Marjan er maar liefst twee LAT-relaties tegelijkertijd op nahoudt. De zussen vinden dit voor een vrouw van haar leeftijd echt te ver gaan en besluiten samen met Grada, een vriendin van hun oom, actie te ondernemen. Dit zorgt voor veel verwarring en komische situaties, omdat blijkt dat iedereen zo zijn eigen spel speelt. De vraag is alleen: wie speelt het spel het beste?

Promotie

Toegang: €12.50 (inclusief garderobe & pauzedrankje)

Locatie: Stadstheater Zoetermeer

Aanvang: 20:30 uur

Kaarten te bestellen op: http://www.stadstheater.nl/

 

 

aug 31, 2014 | Posted by | 0 comments

Add Your Comment

Premium Wordpress Themes by UFO Themes