Morgen gaan we naar Donald Duck

‘Morgen gaan we naar Donald Duck’ is een spannende komedie, vol humor en verrassende scènes, geschreven door de Zoetermeerse toneelauteur Peter van den Bijllaardt.

donald-duck

De vier vrienden Ronald, Emma, Marco en Pinkie hebben samen een huis gekocht. Tijdens het inrichten van het nieuwe huis ontdekken de vrienden een DVD van de vorige bewoner.

Terwijl ze de DVD bekijken komt ineens een man met een clownsmasker in beeld, die hen – in rijmende vorm – vertelt dat ergens in het huis geld verborgen ligt. Lonneke, de verstandelijk beperkte zus van Ronald komt erachter waar het geld verstopt ligt. Met het geld kunnen ze de liefste wens van Lonneke vervullen en samen met haar naar Disneyland gaan. Dat stelt de vrienden voor de gewetensvraag of ze het geld wel mogen houden of niet. 

Intussen loopt een nieuwsgierige buurvrouw bij hen de deur plat om te vragen of ze toevallig geld gevonden hebben. En alsof dat niet genoeg is meldt zich ook nog een hele beleefde oudere meneer, die hen zover weet te krijgen dat ze hem vertellen dat ze inderdaad geld hebben gevonden. Dan blijkt alles doorgestoken kaart te zijn en ontpopt deze beleefde meneer zich tot een keiharde crimineel, die nergens voor terugdeinst om het geld in handen te krijgen. Zullen de vrienden bezwijken onder de druk? Kunnen ze het bezoek aan Disneyland wel vergeten? Of krijgen ze hulp uit onverwachte hoek?

Hieronder vindt U del foto’s van de voorstelling.
Alle foto’s zijn gemaakt door onze huisfotograaf Koos van Oosten.