Donateurschap

Thalia Toneel brengt als amateur toneelvereniging in Zoetermeer regelmatig blijspelen en kluchten in het theater en geeft daarmee het publiek naar wij hopen een avond onbekommerd plezier.

U bezocht een van onze voorstellingen? En heeft u een avond kunnen lachen en weer eens het gevoel van een avondje uit tegen betaalbare prijs gehad? Dan kunt u er nu samen met ons voor zorgen dat wij als vereniging in staat zijn om u nog vele jaren een gezellige avond toneel te bezorgen…..

Een Tante Komt Nooit Alleen - 2009
Een Tante Komt Nooit Alleen – 2009

Hoe?
Word dan nu donateur van Thalia Toneel en help ons daarmee om onze producties in het Stadstheater te kunnen blijven brengen!
Voor slechts € 2,50 per maand draagt u al bij aan het voortbestaan van onze vereniging. Prima maar wat levert dat mij op zult u vragen. Wel, u krijgt er inderdaad iets voor terug:

  • 1 vrijkaart voor de uitvoering op de avond van uw keuze
  • naamsvermelding in het programmaboekje
  • naamsvermelding op de aftiteling van de filmopname van de voorstelling en/of naamsvermelding op onze website (uiteraard alleen met uw toestemming)
  • De link naar de opname van de voorstelling krijgt u uiteraard toegestuurd.
  • En u kunt jaarlijks gratis deelnemen aan een toneelworkshop met de leden van onze vereniging op een geplande maandagavond.

Voor een donatie van € 5,= per maand krijgt u alle genoemde voordelen maar in plaats van 1 vrijkaart krijgt u er 2.

Met uw donatie draagt u bij aan het in stand houden van een stukje Zoetermeers cultuur; theatervoorstelling tegen een betaalbare prijs en van goed niveau met ons eigen theater van de lach: Thalia Toneel. Mogen wij u verwelkomen als donateur?

Stuur een e-mail o.v.v. Vriend van Thalia naar thaliazoetermeer@hotmail.com