Donateurschap

Voor slechts 2,50 per maand

Thalia Toneel brengt als amateur toneelvereniging in Zoetermeer regelmatig blijspelen en kluchten in het theater en geeft daarmee het publiek naar wij hopen een avond onbekommerd plezier.

U bezocht een van onze voorstellingen? En heeft u een avond kunnen lachen en weer eens het gevoel van een avondje uit tegen betaalbare prijs gehad? Dan kunt u er nu samen met ons voor zorgen dat wij als vereniging in staat zijn om u nog vele jaren een gezellige avond toneel te bezorgen…..

Een Tante Komt Nooit Alleen - 2009

Een Tante Komt Nooit Alleen – 2009

Hoe?
Word dan nu donateur van Thalia Toneel en help ons daarmee om onze producties in het Stadstheater te kunnen blijven brengen!
Voor slechts € 2,50 per maand draagt u al bij aan het voortbestaan van onze vereniging. Prima maar wat levert dat mij op zult u vragen. Wel, u krijgt er inderdaad iets voor terug:

  • 1 vrijkaart voor de uitvoering op de avond van uw keuze
  • naamsvermelding in het programmaboekje
  • naamsvermelding op de aftiteling van de filmopname van de voorstelling en/of naamsvermelding op onze website (uiteraard alleen met uw toestemming)
  • De link naar de opname van de voorstelling krijgt u uiteraard toegestuurd.
  • En u kunt jaarlijks gratis deelnemen aan een toneelworkshop met de leden van onze vereniging op een geplande maandagavond.

Voor een donatie van € 5,= per maand krijgt u alle genoemde voordelen maar in plaats van 1 vrijkaart krijgt u er 2.

Met uw donatie draagt u bij aan het in stand houden van een stukje Zoetermeers cultuur; theatervoorstelling tegen een betaalbare prijs en van goed niveau met ons eigen theater van de lach: Thalia Toneel. Mogen wij u verwelkomen als donateur?

Stuur een e-mail o.v.v. Vriend van Thalia naar thaliazoetermeer@hotmail.com

 

aug 31, 2014 | Posted by | 0 comments

Add Your Comment

Premium Wordpress Themes by UFO Themes