Alles uit behalve het licht – okt 2016

poster-voor-filmpje

 

Toneelvereniging Thalia verrast op 15 en 16 oktober 2016 het publiek met de klucht ‘’Alles uit… behalve het licht!’’

Op 15 en 16 oktober 2016 is toneelvereniging Thalia uit Zoetermeer weer te zien in het Stadstheater. Dit jaar zullen zij de gewaagde klucht van Ray Cooney en John Chapman ‘’Alles uit… behalve het licht!’’ (Not now darling) voor hun rekening nemen. Met een grote dosis humor zal onder leiding van regisseur Jaap Helleman het publiek een hele andere kant van Thalia te zien krijgen.

In het kort:
Hilbert Bodega lijkt zijn leventje behoorlijk goed voor elkaar te hebben. Hij is een perfect gelukkig twintig jaar getrouwde man. Samen met zijn vrouw Mandy en compagnon Arnold Krab runt hij de exclusieve firma Bodega, Bodega en Krab, die een enorme reputatie geniet op het gebied van het ontwerp en de verkoop van bontmantels. Hilbert staat bekend om zijn charme en steelt zo menig vrouwenhart, tot ergernis van Arnold. Als Mandy op vakantie is krijgt Hilbert de jonge en mooie Janine de Beukelaar in het vizier. Deze keer gaat het alleen wat minder gemakkelijk dan dat hij gewend is. Op het moment dat het mis dreigt te gaan weet hij het vooralsnog zo te spelen dat Arnold opdraait voor zijn escapade. Intussen
moeten er allerlei kledingstukken ongemerkt van het toneel verdwijnen als Mandy plotseling eerder terugkomt van vakantie. Gelukkig kan Arnold rekenen op de steun van zijn secretaresse juffrouw Top. Of speelt daar ook meer? En zullen Hilbert en Arnold enkele schaars geklede meisjes verborgen weten te houden voor Mandy?

Benieuwd hoe Hilbert en Arnold zich uit deze lastige situatie gaan redden? Kom dan op zaterdagavond 15 of zondagmiddag 16 oktober naar ‘’Alles uit… behalve het licht!’’ in het Stadstheater in Zoetermeer.

Toegang: € 12,50 (inclusief garderobe en pauzedrankje)
Locatie: Stadstheater Zoetermeer
Aanvang: 15 oktober 20:00 uur | 16 oktober 14:00 uur (matinee)
Kaarten te bestellen op: www.stadstheater.nl

 

Geef een reactie