Annelies

thalia_20161015_003

1. Sinds wanneer ben je lid van Thalia?

Sinds mei /juni 2013 ben ik als aspirant binnen gekomen, en sinds 1 januari 2014 ben ik volledig lid.

2. Hoe ben je bij Thalia terecht gekomen?

Ik las een jaar of 2 terug in de plaatselijke krant over Thalia, en ben toen ook naar dat  toneelstuk geweest (Een tante komt nooit alleen).Voorjaar 2013 keek ik op hun site of en wanneer ze weer een toneelstuk opvoerden en toen stond er met grote letters: leden gezocht.En zodoende heb ik me aangemeld, en vind het nog steeds fantastisch.

3. Heb je nog andere nevenfuncties binnen de vereniging?

Binnen de vereniging ben ik april 2014 tot voorzitter gekozen, daarnaast zit ik momenteel in de leescommissie voor het volgende toneelstuk.
4. Wat vond je de leukste rol om te spelen?

Tja in het laatste toneelstuk( 3 vrouwen om een..) bediende ik de telefoon, dus een heel bescheiden rol.
In het aankomende toneelstuk  (Voorzichtig in de liefde ) speel ik de rol van Astrid Overbeek, wat ik tot dusver met heel veel plezier oefen, en 3 en 4 oktober op de planken hoop te  brengen.
5. Aan welke stukken denk je nog wel eens terug en waarom?

Ik denk nog graag terug aan het eerste toneelstuk wat ik van Thalia zag( Een tante komt nooit alleen), omdat ik daar echt de tranen in de ogen had van het lachen, een geweldig stuk.
6. Wat maakt Thalia voor jouw een leuke vereniging om lid van te zijn?

Thalia is voor mij een leuke vereniging omdat het één groep is, (met diverse leeftijden), met een leuke sfeer waarin iedereen zich gewaardeerd mag weten, en niemand meer of minder is, of je nu mee speelt of (nog) niet.

De repetitie avonden zijn altijd erg gezellig, maar er wordt ook hard gewerkt hoor. Ik ga altijd met veel plezier ernaartoe.